Η Εταιρία

Η Luxury International Travel Services ειδικεύεται στις υπηρεσίες εισερχόμενου τουρισμού, απευθυνόμενη προς ταξιδιωτικά γραφεία, μεμονωμένους πελάτες καθώς και γκρουπ. Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα πραγματοποίησης των ονειρικών τους διακοπών, προσφέροντάς τους ευχάριστη διαμονή και συμπληρωματικές υπηρεσίες στους προορισμούς μας, συνδυάζοντας ανταγωνιστικές τιμές με μέγιστη ποιότητα. Δύο στοιχεία τα οποία εξασφαλίζουν η αποκλειστική συνεργασία μας με τα CHC ξενοδοχεία αλλά και με άλλους προσεκτικά επιλεγμένους και ευυπόληπτους συνεργάτες, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν όχι μόνο ποιοτικές διακοπές αλλά να αποκομίζουν και αξέχαστες εμπειρίες, με γνώμονα πάντα τις προσωπικές τους προσδοκίες και ανάγκες.


Αν σχεδιάζετε οικογενειακές διακοπές ή μια ρομαντική απόδραση, διακοπές γεμάτες περιπέτεια και διασκέδαση ή απλά ξεκούραση, η Luxury International Travel Services προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε στους προορισμούς μας.


Τέλος, η διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρείας είναι εξαιρετικά έμπειρα στελέχη της Τουριστικής Αγοράς, γεγονός που αποτελεί εγγύηση μόνο για θετικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους ταξιδιώτες. Συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους και παθιασμένους επαγγελματίες στο χώρο του Τουρισμού, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες.
Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε στους προορισμούς μας, στοχεύοντας να σας προσφέρουμε τις πιο αξέχαστες, απολαυστικές εμπειρίες διακοπών.

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

 

espa
espa